Hur länge har Kai Havertz spelat fotboll

Kai Havertz började vid väldigt tidig ålder redan 2003 så fick han sin första erfarenhet inom fotboll tack vare hans farfar som var ordförande för en amatörklubb på den tiden. Kai Havertz tackade ja till att började spela för den klubben och det gjorde han upp till 2009.

Efter 2009 så började han spela för en annan klubb som var lite bättre i Aachen men kort därefter så bytte han upp sig till en ännu bättre klubb redan vid 11 års ålder.

Man kan i princip säga att Kai Havertz har spelat fotboll i hela sitt liv tack vare hans farfar som var ordförande för amatörklubben. Han började vid 4 års åldern och nu är han 22 år som snart fyller 23 år.

Så han har spelat i hela 19 år snart vilket är väldigt imponerande för att han är så himla ung och redan spelar i Chelsea. Kai Havertz historia kommer att fortsätta skrivas och den kommer nog hålla på ett bra tag till.

De flesta fotbollsspelarna som man ser är oftast i åldern 30-40 och slutar någonting där så om Kai Havertz fortsätter sin karriär så här bra som han gör just nu så lär han ha spelat fotboll uppemot 30-40 år när han har spelat klart.

Vi tror att Kai Havertz har goda förutsättningar för att utvecklas ännu mer då han fortsätter att överraska alla med sina imponerande mål han gör. Det är inte vem som helst som kommer in i Chelsea vid 21 års ålder direkt.

Att ha spelat fotboll i hela 19 år är väldigt imponerande och tyder på en väldigt driven person som inte kommer att ge upp någonsin för sin karriär. Att han redan är bland de bästa i världen vid sån här ung ålder säger att han har mycket goda odds att bli bäst.

Om du jämför med Ronaldo eller Messi som är bra många år äldre så kan man förvänta sig att Kai Havertz hamnar på samma nivå som dem när han har fått lika lång tid på sig som dem. Vi tror till och med att inom några år så kommer han att vara minst lika bra som dessa spelare.