Hur du skapar den bästa dejtingprofilen

För att börja prata med singlar och komma i kontakt med någon som verkligen tänder den där gnistan är det en god idé att börja på en dejtingsida. Vi ska nedan ge tips på hur du skapar en optimal dejtingprofil, och läs även mer om hur du dejtar på rätt sätt hos citizen21.

Ta den bästa profilbilden

Det bästa sättet att se till så att singlar får upp intresset för din profil är genom att visa upp vem du är i form av en vältagen profilbild. Här ska bilden inte vara för gammal då det självfallet är viktigt att den andra personen får en tydlig bild av hur du ser ut just nu. Försök även att inte överanvända filter, utan att istället visa vem du verkligen är.

Underskatta inte hur mycket ett leende kan göra för dig. Genom att le på dina bilder ser du öppen, positiv och trevlig ut: helt enkelt någon som man skulle vilja prata med. Givetvis kan du lägga in flera olika sorters bilder om du så föredrar, men se då till så att du i alla fall ler på den första bilden som singlarna ser när de besöker din profil.

Om du vill göra det ännu tydligare vem du är och vad du tycker om är det en god idé om i alla fall en av bilderna visar vad du älskar. Tycker du exempelvis om att cykla? Ladda upp en bild med din cykel och hjälm ute i naturen. Har du ett husdjur som betyder mycket för dig? Ha då med djuret i en av bilderna!

Skriv på ett sätt som speglar dig

Då var det dags att skriva om dig själv så att singlarna får ett hum om vem du är som person. Skriv på ett personligt sätt så att ditt äkta jag skiner igenom, och var inte rädd för att tala om vad det är du söker. Är du exempelvis intresserad av att gifta dig i framtiden, att ha barn eller liknande? Det finns många ämnen som är viktiga att ta upp tidigt för att säkerställa att både du och singlarna som du pratar med är på samma våglängd.

Allt ska dock inte bara handla om vad du letar efter, utan singlarna ska kunna ta reda på vem du är som person. Skriv om dina hobbyer, intressen, aktiviteter som du tycker om och fråga kanske dessutom om någon som du känner kan läsa igenom din profil. Då kan du få råd och idéer som hjälper dig på vägen!