Fönsterfilm spegel som insyns- och värmeskydd

För att säkerställa att förbipasserande inte kan kika in genom ditt fönster är en mörk solfilm med spegeleffekt en smart lösning som du inte vill gå miste om. Du har då möjligheten att se ut genom fönstret, men de som befinner sig utanför kan inte se in. Bäst av allt är att det här inte blir något dyrt kalas. Du slipper att byta ut hela fönstret och kan istället smidigt applicera en prisvärd fönsterfilm spegel. Solfilmen reducerar värme med 69 %, UV-strålning med 99 % och har ett ljusinsläpp på 5 %.

Allt och lite till om fönsterfilm spegel

För att börja dra nytta av din fönsterfilm spegel applicerar du solfilmen på insidan av fönstret, och den sitter därefter på plats i cirka 12 år. För enkel applicering ingår både instruktioner samt en skrapa som du använder för att släta ut filmen. Du kan beställa solfilmen som antingen metervara eller med exakta mått.

Om du inte är säker på huruvida en fönsterfilm spegel blir lämplig för dig eller inte kan du beställa ett gratisprov för att testa solfilmen. Ha i åtanke att du får ditt föredragna resultat så länge det är mörkare i rummet och ljusare på andra sidan fönstret.