Vackra armband till erat nästa sportevenemang

Står du och ska arrangera eran nästa sportsbegivenhet, tävling, uppvisning eller en annan form för event? Då är armband goda som entrébiljett och kontroll av de deltagande.
Ni kan hitta olika varianter beroende på vilken typ av begivenhet ni ska arrangera på denna sida

Som arrangör av sportevenemang vet du att ett armband är en god lösning som bevis för inträde. Många har varit på andra begivenheter som t.ex. en konsert eller festival där ett armband blev använd. 

 

Tygarmband med logga

Vackra armband i tyg fungerar som en elegant ingångsbiljett. Om ni har fokus på miljön kan ni välja armband gjord av återvunnen plast. De printas i full färg som betyder att ni får vackra och färgrika motiv på era armband. Printet kan pryda både sidorna eller bara framsidan. Om ni väljer print på ena sidan blir baksidan vit.  

 

Hur ska de låsas? En klassisk lösning är ett lås i metall som kräver ett verktyg för att sitta på. Ett lås som kräver lite personligt kontakt – och kanske lite armstyrka. Det finns också andra möjligheter på marknaden. Ett lås i plast har mothakar som gör att låset inte åker av. Därmed säkras det också att armbandet inte åker av. Det finns många vackra färger att välja på så de kan anpassas till precis eran design. Om ni önskar en mer naturlig look som låsmekanism är ett lås i bambu ett vackert val. Det finns två olika breddar att välja emellan. Varje av dem ger olika uttryck till erat armband. 

 

Tygarmband utan print – om det är bråttom

Det är också möjligt att beställa tygarmband utan print. De kan snabbt dela upp dina gäster och en överblick. De fås i vackra färger och har snabb leverans. En bra och enkel lösning – särskilt om du har en tajt deadline. 

 

Tyvek pappersarmband 

En snabb och effektiv lösning är tyvek pappersarmband. De kan göras med eller utan print. De är vattenavvisande och finns i en mängd olika färger. Det är ett enkelt sätt att göra uppdelning i olika lag. De är producerat med säkerhetslim i ena änden så det inte är nödvändigt att tänka på låsmekanism. Limmet är med till att säkra att det inte fuskas vid ingången. 

 

Armband i silikon 

De fina armbanden i silikon har som utgångspunkt en bredd på 11 mm. Dock kan de produceras med andra mått. Ni har två val vad gäller erat print på dem; Motivet kan antigen printas på eller graveras in med fyllfärg. Print är en bra lösning till mer detaljerade motiv. Graveringen är mer lämplig om ni t.ex. bara har en färg i erat motiv.