Assault bike träningsutrustning | Börja träna därhemma

Med de rätta träningsmaskinerna slipper du att ge dig ut i regn och kyla för att träna och inte behöver du heller slösa bensin på att köra till gymmet. Ställ en riktigt fräck assault bike i ditt hem så har du närsomhelst tillgång till effektiv träningsutrustning som finns där för dig i vått och torrt. Vi kommer nedan att gå igenom diverse tips och råd som kan hjälpa dig på traven när du väljer ut din assault bike, och du kommer även att få reda på vad det är som gör assault bikes så effektiva!

Hur ser din perfekta assault bike ut?

Välj ut din perfekta assault bike och gör dig redo för härliga träningspass som tränar upp hela kroppen. Ett händigt verktyg som din assault bike bör ha är en display som håller koll på din träning genom att bland annat mäta tid, hastighet, distans, kaloriförbränning och kanske även puls. Detta hjälper inte bara dig att kontrollera hur långt du har kommit i din träning, utan displayen kan även ge dig lite extra motivering.

Olika program är det som ser till så att du kan njuta av träningspass på dina villkor. Välj gärna en assault bike med en lång rad olika träningsprogram för skräddarsydda upplevelser. Sist men inte minst är det en god idé att kontrollera maskinens maximala användarvikt för att helt enkelt säkerställa att just denna assault bike blir rätt för dig. För att ta reda på mer om assault bikes har du här en video att titta på.

Varför så många använder assault bikes

Med en hel uppsjö av olika träningsmaskiner och metoder, vad är det som gör assault bikes så speciella? En stor fördel är just att du tränar upp olika muskelgrupper på samma gång. Du arbetar hårt med både dina armar och ben, så du begränsas inte till en del av kroppen.

Det kan även vara trevligt att få tillgång till en effektiv träningsmaskin utan att behöva bege dig till gymmet eller ta dig ut i oförutsägbart väder. Då din assault bike står i hemmet får du enkel tillgång till den! Välj även själv hur tuffa du vill att upplevelserna ska bli genom att skifta mellan olika program. Luftmotståndet gör samtidigt så att du kan trampa fortare eller långsamt och på så vis ha kontroll över motståndet.